Bryllupsshow 2013


Vi ønsker velkommen til Christiania GlasMagasins årlige Bryllupsshow og Midt-Norges største Bryllupsmesse på Britannia Hotel i Trondheim søndag 27. januar 2013.

Bryllupsmessen har over 30 spennende utstillere hvor du finner alt fra vintage bryllupsskjoler til det aller siste innen bryllupsmoter og dekor. Ellers fylles messen med alt innen god skikk og gammel tradisjon. Med andre ord; Her finner du alt man trenger til det «PERFEKTE BRYLLUP».

Vi viser deg alt du trenger fra det lille under, selskapskjoler, festdrakter, norske bunadstradisjoner og ikke minst brudekjolen og antrekk for brudgom.
Her vil du garantert vil finne drømmekjolen!

Bryllupsmessen holder åpen fra kl. 13.00 – 20.00
Lunchservering i Palmehaven fra kl. 13.00

For første gang i Trondheim presenterer vi Vintage brudekjolevisning fra Fretex under stjernehimmelen i Palmehaven kl 1430.

Alex-farge.jpg
ALEX ROSÉN – er årets konferansier og vil lose deg gjennom selve bryllupsshowet.

Billetter fåes kjøpt hos Christiania GlasMagasin.


Artister Bryllupsshow 2013

Chand Torsvik
CHAND TORSVIK – er vinneren av X-faktor 2009. Med sin ekthet, folkelige appell og sjarm har Chand sunget seg rett inn i hjertene til hele Norges befolkning!
     
Charlotte Audestad
CHARLOTTE AUDESTAD – er av Adresseavisen beskrevet som «Den nye stemmen»! Hun skriver all musikk og tekst selv, og med sine svært billedlige berettelser, finnes det ei låt for enhver årstid og sinnsstemning. Humor, varme, alvor, lidenskap og selvironi er fem gode stikkord som beskriver tekstene hennes.
     
Børge Pedersen
BØRGE PEDERSEN – har markert seg i trøndersk musikk- og teatermiljø de siste 20 årene som en dyktig sanger som ”gir alt”, og som en levende skuespiller og cabarét-artist. Hans nye CD “Hvis Vreeswijk va fra Valentinlyst”! Denne CD gikk rett inn på 1. plass på Trøndertoppen i Adresseavisa for mestselgende plate i Trønderske platebutikker.
     
Isabelle Bjørneraas
ISABELLE BJØRNERAAS – er 15 år og låtskriver. Hun er en fremadstormende sanger som behersker piano, tverrfløyte og ukulele. For 1 år siden gikk hun videre til fylkesmønstringen i regi av UKM(Ungdommens kulturmønstring), etter det har hun gjort mange spillejobber som f.eks. Pstereo Piknikk i år. For tiden gjør hun sine første erfaringer i studio med egenkomponert materiale.