Utstillere Bryllupsmesse 2019


Christiania GlasmagasinSiden starten i 1739 har vi utviklet og fornyet oss til å bli en moderne kjede med over 60 butikker i Norge. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, matlaging og innredning av hjemmet. Skinnende krystall, vakkert porselen, lekre designnyheter og nostalgiske klassikere. Vårt sortiment består av en rekke kjente merkevarer, samt egen merkevare produsert kun for Christiania GlasMagasin.

Et bryllup er en unik anledning til å begynne og samle på noe nytt eller ønske seg noe man har drømt om lenge. Med vår elektroniske ønskeliste ligger forholdene til rette for at alle ønskene skal gå i oppfyllelse på den store dagen. Ønskene kan enkelt registreres i en av våre butikker eller på bryllupslisten.no. Bryllupslisten viser deres gaveønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet!

TiTT Melhuus er et godt etablert fotografnavn innen portrettfotografering I Trøndelag. Vårt trivelige fotostudio ligger perfekt til ved Den Gamle Bybro, med de aller beste locations for fotografering Trondheim kan oppdrive. Nidelva, Bakklandet, Nidarosdomen og de gamle veitene, for å nevne noe. Perfekt både hvis dere ønsker den ultraurbane eller superromantiske, landlige stilen. Eller for enkelt å kunne kombinere studio og utefotografering.


Med lang erfaring fra bryllupsfotografering vil PHOKUS strekke seg langt for å skape og bevare minnene fra den store dagen deres! Enten det er tradisjonelle bilder eller en kreativ twist som er ønskelig, finner vi løsninger for nettopp dere. Ta en titt innom vår nettside og vår instagramkonto.


Agape Trondheim hjelper deg på vei til valget av drømmekjolen, enten du er brud selv eller er invitert til bryllup og fest. Vi hos Agape Trondheim har mange års erfaring med å hjelpe til å finne akkurat det rette snittet, den perfekte utringningen, stoffutvalget og selvsagt det man trenger av matchende tilleggsutstyr, så som slør, tiara, smykker, sko etc. Vi anbefaler deg å være tidlig ute før den store dagen i tilfelle vi trenger å spesialbestille din drømmekjole. Bryllupsdagen er ikke «målet», men faktisk starten på et fantastisk liv i samspill mellom to mennesker som har valgt å dele alle «gode og onde» dager sammen. Vi har et fantastisk utvalg av selskapskjoler som tilfredsstiller enhver smak, enten du ønsker silke, sateng, taft eller chiffong, alt presentert i et vel av spennende farger og kombinasjoner. Vi fører kjoler i str. fra 28 - 62 og i alle prisklasser. Du finner oss i sentrum av byen i krysset Olav Tryggvasonsgate og Søndre gate i “Byens vakreste bygning” Mathesongården eller Moxnesgården som noen også sier med sine 420 m2. Ta kontakt og vi forplikter oss til å hjelpe deg med å finne den perfekte kjolen for deg. Vi kan brudekjoler, og våre kjoler er «Made with love».


EvaBrud selskap og brudesalong holder til i Heimdal sentrum. Vi er brudesalongen som har et spennende utvalgt av spreke, moderne, klassiske og stilfulle kjoler fra verdens ledende produsenter. Vi reiser på messer i utlandet hver sommer og plukker ut et spennende og variert utvalg av kjoler, både til brud og selskap. Herreklær, klær til brudesvenn og brudepiker har vi også. Alt av tilbehør, som sko, slør, vesker, undertøy, smykker, tiara, ørepynt, armbånd etc finner du også hos oss. EvaBrud har egen webside www.evabrud.no og facebookside.


Vi guider brudepar fremt til deres drømmedag. Vi sørger for at dere kan slappe av under planleggingen, og bare nyte dagen deres. Vi gjør bryllup i Norge, men er spesialister på Spania, og har noen unike perler i Frankrike eller Polen. Ingen bryllup er for små eller for store for oss, og vi samarbeider med de beste partnerne på sine fagfelt.Reimers har stort utvalg i bryllupsundertøy og er Trondheims desidert største undertøyskjede med 6 butikker. Reimers selger undertøy, badetøy, strømper, nattøy og moteklær til damer. Reimers har butikker på Sirkus, Byhaven, City Syd, Thomas Angells gt, AMFI Orkanger og AMFI Steinkjer. Reimers har også nettbutikk (reimers.com) hvor du kan kjøpe de fleste av våre populære merkevarer. Vi gir deg alltid gratis frakt. Vareutvalget hos Reimers er preget av høy kvalitet til lav pris. Du finner mer info om våre produkter på reimers.com.


Gunnar Ree er en klassisk herreforretning i Trondheim, Søndregate 21, som har et stort utvalg på dress og selskapstøy, og med en egen avdeling for brudgommen. Vi tilpasser og passer på at alt blir perfekt for anledningen. Alt av tilbehør finnes også, være seg, vest med halspynt, skjorte, sko, belte, mansjettknapper, sokker og undertøy.
H2_logoVåre salonger tilbyr et bredt spekter av individuell behandling for deg som
er opptatt av faglig dyktighet og god service. For oss i H2 er det viktigste at du som kunde skal føle at du får det “lille ekstra”. Ikke bare i form av det siste av det siste innen trender på hår, og de siste trender innen skjønnhet og velvære, men minst like viktig at du blir tatt godt vare på hos oss.

H2 skal være et symbol på kvalitet og kreativitet. I Trondheim har vi som ambisjon å tilby byens beboere et rikholdig utvalg innen både hårklipp, hårfarge og andre behandlinger. Våre salonger har forskjellige imager og uttrykk, og vi lar våre frisører utstråle sin egen personlighet ved bl.a. å ikke kreve at de skal være uniformert på jobb. Vi tror at den enkelte frisør må få utvikle seg i en faglig og kreativ retning i henhold til sin egen stil, interesse og image, og dette vil igjen gjenspeile seg i mangfoldet hos våre kunder. På tross av at vi til enhver tid har som målsetning at våre salonger skal framstå som topp oppdaterte og moderne, ønsker vi også hjertelig velkommen de som også kun er på jakt etter en kvalitetsklipp, uten nødvendigvis å gå ut av salongen som en “farge-sprakende papegøye” på håret.

H2 nordre har et stort fokus på Brudefrisering med make-up, og på langthårsoppsetninger/ styling. Vi har i flere år hevdet oss i både nasjonale og internasjonale konkurranser når det gjelder Brudefrisering, Så vi våger å påstå at dette er noe vi kan ekstremt godt. Teamet vårt har en helt egen opplæring på langt hår, og vi er opptatt av kvalitet på arbeidet vårt, og det å komme hver enkelt kunde i møte på en måte som gjør at vi kan oppfylle ønsker, og gi det STORE ekstra på en så viktig dag i livet:-)


Clementine_logoAlt du ønsker av microblading, permanent-makeup (PMU), hudpleie og spa-behandlinger, uten å reise til byen!

Vårt mål er å tilby deg den beste servicen i behagelige og rolige omgivelser. Vårt spesielt designede behandlingsrom er offentlig godkjent for alle behandlinger vi tilbyr. Din behandling vil alltid bli skreddersydd etter dine behov


Mellom Bakklandet og Solsiden ligger Strå. Lokalet ble åpnet i november 2016, og er et sted som rommer mye kreativitet. Her er blomsterbinderi i fokus, og vi lager blomsterarrangement til alle anledninger.

Vi legger vekt på kvalitet og på å skape unike produkter til hver enkelt kunde. Inspirasjonen blir drevet av de ulike sesongene.


Franske Nytelser er et lite stykke Frankrike i Trondheim. Konditori og Bakeri med tre utsalg i Trondheim.
Bryllupskake har en viktig plass i ethvert bryllup.Vi har et bredt utvalg med Franske festkaker.


Hardanger Bestikk har siden 1958 vært ledende på utvikling og produksjon av bestikk til norske hjem. Vi er i dag Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål.

På Hardanger Bestikk sin stand vil du få innføring med veiledning og hjelp til å finne din bestikkserie. Her vil du også bli med i trekningen av å vinne et komplett bestikksett i den serien du setter opp som favoritt


Bryllup på Lian
Våre fleksible selskapslokaler har sjel og historie.
Utsikten over Trondheim er enestående, og i ryggen har vi Bymarkas stillhet.
Vi serverer ærlig og kortreist mat som er tilberedt av våre dyktige og stolte kokker.
På Lian ligger alt til rette for en minneverdig bryllupsfest.


Historiske Bortistu
Sett en unik ramme på ditt bryllup i hjertet av Trollheimen!
Vi har lang erfaring med bryllupsarrangement.
Sammen med dere skreddersyr vertskapet deres bryllup.


Ved utkanten av Trondheimsfjorden, i Ørland Kommune ligger
Hovde Gård med hotell, restaurant og spa. Hovde Gård åpnet i mars 2009, etter totalrenovasjon av den gamle husmorskolen med unik historie helt tilbake til 1923. Vi hjelper deg med å skreddersy ditt arrangement.DJ Booking Midt-Norge er et bookingfirma som tilbyr DJer i høy klasse med mange års erfaring. Med våre erfarne DJer leverer vi alt fra bare DJ til komplette løsninger med lyd, lys, bilde, video og scene som tilpasses ditt arrangement. DJ Booking Midt-Norges fokus er å gi kundene våre en minnerik og opplevelsesfull kveld.


Hos Bastant Catering er vi opptatt av å levere smakfull mat av gode råvarer. Vi ønsker å kombinere kvaliteten til en god restaurant med fleksibiliteten til et cateringselskap. Vi skaper gode smaksopplevelser til ditt bryllup.