Utstillere

Bryllupsshow 2022

Vi har:
fotobooth
dekorlys
batterilys
lasershow
low fog røykmaskiner
konfetti
popcorn
slush
softis utleie
masse aktiviteter il utdrikningslaget

Historiske Bortistu
Sett en unik ramme på ditt bryllup i hjertet av Trollheimen! Vi har lang erfaring med bryllupsarrangement. Sammen med dere skreddersyr vertskapet deres bryllup.

Siden starten i 1739 har vi utviklet og fornyet oss til å bli en moderne kjede med over 60 butikker i Norge. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, matlaging og innredning av hjemmet. Skinnende krystall, vakkert porselen, lekre designnyheter og nostalgiske klassikere. Vårt sortiment består av en rekke kjente merkevarer, samt egen merkevare produsert kun for Christiania GlasMagasin.

Et bryllup er en unik anledning til å begynne og samle på noe nytt eller ønske seg noe man har drømt om lenge. Med vår elektroniske ønskeliste ligger forholdene til rette for at alle ønskene skal gå i
oppfyllelse på den store dagen. Ønskene kan enkelt registreres i en av våre butikker eller på bryllupslisten.no. Bryllupslisten viser deres gaveønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet!

Bryllupsguiden

Våre salonger tilbyr et bredt spekter av individuell behandling for deg som er opptatt av faglig dyktighet og god service. For oss i H2 er det viktigste at du som kunde skal føle at du får det “lille ekstra”. Ikke bare i form av det siste av det siste innen trender på hår, og de siste trender innen skjønnhet og velvære, men minst like viktig at du blir tatt godt vare på hos oss.

Multifoto AS - Dine fotograf i Trondheim

Vi tar bryllupsbildene som dere kan ha glede av resten av livet. Å ha med seg en profesjonell fotograf på bryllupsdagen, betyr at dere kan være trygge på at dere sitter igjen med bilder som er av beste kvalitet. Dermed kan dere konsentrere dere om det som er viktig denne dagen, nemlig dere to.

Vi er gjerne med dere hele dagen, fra pynting av hår og sminking på morgenen, til kakeskjæring på kvelden. Eller vi kan være med halve dagen, i kirka og de «offisielle» bildene. Noen ønsker også kun «offisielle» bilder. Kanskje passer ingen av våre standard pakker dere? Ta kontakt, så skreddersyr vi en pakke til dere.

Se mer på www.multifoto.no

Reimers har stort utvalg i bryllupsundertøy og er Trondheims desidert største undertøyskjede med 6 butikker. Reimers selger undertøy, badetøy,
strømper, nattøy og moteklær til damer. Reimers har butikker på Sirkus, Byhaven, City Syd, Thomas Angells gt, AMFI Orkanger og AMFI Steinkjer. Reimers har også nettbutikk (reimers.com) hvor du kan kjøpe de fineste av våre populære merkevarer. Vi gir deg alltid gratis frakt. Vareutvalget hos Reimers er preget av høy kvalitet til lav pris. Du finner mer info om våre produkter på reimers.com.

TiTT Melhuus er et godt etablert fotografnavn innen portrettfotografering I Trøndelag. Vårt trivelige fotostudio ligger perfekt til ved Den Gamle Bybro, med de aller beste locations for fotografering Trondheim kan oppdrive. Nidelva, Bakklandet, Nidarosdomen og de gamle veitene, for å nevne noe. Perfekt både hvis dere ønsker den ultraurbane eller superromantiske, landlige stilen. Eller for enkelt å kunne kombinere studio og utefotografering.

Bryllupsguiden

Franske Nytelser er et lite stykke Frankrike i Trondheim. Konditori og Bakeri med tre utsalg i Trondheim. Bryllupskake har en viktig plass i ethvert bryllup. Vi har et bredt utvalg med Franske festkaker.

Bryllupsguiden

Hardanger Bestikk har siden 1958 vært ledende på utvikling og produksjon av bestikk til norske hjem. Vi er i dag Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. På Hardanger Bestikk sin stand vil du få innføring med veiledning og hjelp til å finne din bestikkserie. Her vil du også bli med i trekningen av å vinne et komplett bestikksett i den serien du setter opp som
favoritt

DJ Booking Midt-Norge er et bookingfirma som tilbyr DJer i høy klasse med mange års erfaring. Med våre erfarne DJer leverer vi alt fra bare DJ til komplette løsninger med lyd, lys, bilde, video og scene som tilpasses ditt arrangement. DJ Booking Midt-Norges fokus er å gi kundene våre en minnerik og opplevelsesfull kveld.

Gunnar Ree er en klassisk herreforretning i Trondheim, Søndregate 21, som har et stort utvalg på dress og selskapstøy, og med en egen avdeling for brudgommen. Vi tilpasser og passer på at alt blir perfekt for anledningen. Alt av tilbehør fnnes også, være seg, vest med halspynt, skjorte, sko, belte, mansjettknapper, sokker og undertøy

Ved utkanten av Trondheimsfjorden, i Ørland Kommune ligger Hovde Gård med hotell, restaurant og spa. Hovde Gård åpnet i mars 2009, etter totalrenovasjon av den gamle husmorskolen med unik historie helt tilbake til 1923. Vi hjelper deg med å skreddersy ditt arrangement.

Med lang erfaring fra bryllupsfotografering vil Phokus strekke seg langt for å skape og bevare minnene fra den store dagen deres! Enten det er
tradisjonelle bilder eller en kreativ twist som er ønskelig, finner vi løsninger for nettopp dere. Ta en titt innom vår nettside og vår instagramkonto.

Vi er opptatt av DETALJER og strekker oss alltid etter det LILLE EKSTRA

Vi er opptatt av DETALJER og strekker oss alltid etter det LILLE EKSTRA

Vi hjelper dere med design av monogram, “save the date!”-kort, invitasjoner og takkekort som gjenspeiler deres stil og smak

Tilbords er en kjede med butikker over hele landet. Hos oss finner du produkter utviklet med fokus på estetikk, funksjonalitet og kvalitet. Noen av produktene finner du kun hos oss, mens en del er godt kjente merkevarer.

Bryllupsshow_logo

COPYRIGHT © 2020 - BRYLLUPSSHOW.COM
ALL PHOTOGRAPHS AND CONTENT ON THIS PAGE IS COPYRIGHTED TO BRYLLUPSSHOW.COM,
AND MAY NOT BE DISTRIBUTED OR USED WITHOUT WRITTEN PERMISSION.
ALL RIGHTS RESERVED - ALLE RETTIGHETER RESERVERT