Utstillere Bryllupsmesse 2018


Christiania GlasmagasinSiden starten i 1739 har vi utviklet og fornyet oss til å bli en moderne kjede med over 60 butikker i Norge. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, matlaging og innredning av hjemmet. Skinnende krystall, vakkert porselen, lekre designnyheter og nostalgiske klassikere. Vårt sortiment består av en rekke kjente merkevarer, samt egen merkevare produsert kun for Christiania GlasMagasin.

Et bryllup er en unik anledning til å begynne og samle på noe nytt eller ønske seg noe man har drømt om lenge. Med vår elektroniske ønskeliste ligger forholdene til rette for at alle ønskene skal gå i oppfyllelse på den store dagen. Ønskene kan enkelt registreres i en av våre butikker eller på bryllupslisten.no. Bryllupslisten viser deres gaveønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet!

Innen bryllup leverer Lykt foto og film som bevarer minnene. Fokuset ligger på å fange stemning på brudeparets spesielle dag. Her er det mulig å velge å få foreviget hel, halv eller enkelte deler av dagen. Resultatet av materialet kan leveres digitalt, som printet bok og/eller film hvor de nygifte sitter igjen med minnene fra dagen, på en pent presentert måte.


TiTT Melhuus er et godt etablert fotografnavn innen portrettfotografering I Trøndelag. Vårt trivelige fotostudio ligger perfekt til ved Den Gamle Bybro, med de aller beste locations for fotografering Trondheim kan oppdrive. Nidelva, Bakklandet, Nidarosdomen og de gamle veitene, for å nevne noe. Perfekt både hvis dere ønsker den ultraurbane eller superromantiske, landlige stilen. Eller for enkelt å kunne kombinere studio og utefotografering.


Agape Trondheim hjelper deg på vei til valget av drømmekjolen, enten du er brud selv eller er invitert til bryllup og fest. Vi hos Agape Trondheim har mange års erfaring med å hjelpe til å finne akkurat det rette snittet, den perfekte utringningen, stoffutvalget og selvsagt det man trenger av matchende tilleggsutstyr, så som slør, tiara, smykker, sko etc. Vi anbefaler deg å være tidlig ute før den store dagen i tilfelle vi trenger å spesialbestille din drømmekjole. Bryllupsdagen er ikke «målet», men faktisk starten på et fantastisk liv i samspill mellom to mennesker som har valgt å dele alle «gode og onde» dager sammen. Vi har et fantastisk utvalg av selskapskjoler som tilfredsstiller enhver smak, enten du ønsker silke, sateng, taft eller chiffong, alt presentert i et vel av spennende farger og kombinasjoner. Vi fører kjoler i str. fra 28 - 62 og i alle prisklasser. Du finner oss i sentrum av byen i krysset Olav Tryggvasonsgate og Søndre gate i “Byens vakreste bygning” Mathesongården eller Moxnesgården som noen også sier med sine 420 m2. Ta kontakt og vi forplikter oss til å hjelpe deg med å finne den perfekte kjolen for deg. Vi kan brudekjoler, og våre kjoler er «Made with love».


EvaBrud selskap og brudesalong holder til i Heimdal sentrum. Vi er brudesalongen som har et spennende utvalgt av spreke, moderne, klassiske og stilfulle kjoler fra verdens ledende produsenter. Vi reiser på messer i utlandet hver sommer og plukker ut et spennende og variert utvalg av kjoler, både til brud og selskap. Herreklær, klær til brudesvenn og brudepiker har vi også. Alt av tilbehør, som sko, slør, vesker, undertøy, smykker, tiara, ørepynt, armbånd etc finner du også hos oss. EvaBrud har egen webside www.evabrud.no og facebookside.


Reimers har stort utvalg i bryllupsundertøy og er Trondheims desidert største undertøyskjede med 6 butikker. Reimers selger undertøy, badetøy, strømper, nattøy og moteklær til damer. Reimers har butikker på Sirkus, Byhaven, City Syd, Thomas Angells gt, AMFI Orkanger og AMFI Steinkjer. Reimers har også nettbutikk (reimers.com) hvor du kan kjøpe de fleste av våre populære merkevarer. Vi gir deg alltid gratis frakt. Vareutvalget hos Reimers er preget av høy kvalitet til lav pris. Du finner mer info om våre produkter på reimers.com.


Gunnar Ree er en klassisk herreforretning i Trondheim, Søndregate 21, som har et stort utvalg på dress og selskapstøy, og med en egen avdeling for brudgommen. Vi tilpasser og passer på at alt blir perfekt for anledningen. Alt av tilbehør finnes også, være seg, vest med halspynt, skjorte, sko, belte, mansjettknapper, sokker og undertøy.H2_logoVåre salonger tilbyr et bredt spekter av individuell behandling for deg som
er opptatt av faglig dyktighet og god service. For oss i H2 er det viktigste at du som kunde skal føle at du får det “lille ekstra”. Ikke bare i form av det siste av det siste innen trender på hår, og de siste trender innen skjønnhet og velvære, men minst like viktig at du blir tatt godt vare på hos oss.

H2 skal være et symbol på kvalitet og kreativitet. I Trondheim har vi som ambisjon å tilby byens beboere et rikholdig utvalg innen både hårklipp, hårfarge og andre behandlinger. Våre salonger har forskjellige imager og uttrykk, og vi lar våre frisører utstråle sin egen personlighet ved bl.a. å ikke kreve at de skal være uniformert på jobb. Vi tror at den enkelte frisør må få utvikle seg i en faglig og kreativ retning i henhold til sin egen stil, interesse og image, og dette vil igjen gjenspeile seg i mangfoldet hos våre kunder. På tross av at vi til enhver tid har som målsetning at våre salonger skal framstå som topp oppdaterte og moderne, ønsker vi også hjertelig velkommen de som også kun er på jakt etter en kvalitetsklipp, uten nødvendigvis å gå ut av salongen som en “farge-sprakende papegøye” på håret.

H2 nordre har et stort fokus på Brudefrisering med make-up, og på langthårsoppsetninger/ styling. Vi har i flere år hevdet oss i både nasjonale og internasjonale konkurranser når det gjelder Brudefrisering, Så vi våger å påstå at dette er noe vi kan ekstremt godt. Teamet vårt har en helt egen opplæring på langt hår, og vi er opptatt av kvalitet på arbeidet vårt, og det å komme hver enkelt kunde i møte på en måte som gjør at vi kan oppfylle ønsker, og gi det STORE ekstra på en så viktig dag i livet:-)


AK_logoVi har et bredt utvalg av behandlinger innen rynkebehandling, pigmentflekker, sprengte blodkar, arr, acne, figurforming/body slimming, hårfjerning og tannbleking. I tillegg fører vi Jan Marini - en medisinsk hudpleieserie. Vi tilbyr kun godt utprøvde og vitenskapelig dokumenterte behandlingsformer. Velkommen til Akademikliniken!


Mellom Bakklandet og Solsiden ligger Strå. Lokalet ble åpnet i november 2016, og er et sted som rommer mye kreativitet. Her er blomsterbinderi i fokus, og vi lager blomsterarrangement til alle anledninger.

Vi legger vekt på kvalitet og på å skape unike produkter til hver enkelt kunde. Inspirasjonen blir drevet av de ulike sesongene.


Nestlé Nespresso SA er et heleid datterselskap av den internasjonale Nestlé Group. Historien begynte med en enkel og revolusjonerende idé: Å gi alle muligheten til å lage den perfekte kopp espresso - akkurat som en dyktig barista.
Fra starten i 1986, har Nespresso omdefinert og revolusjonert måten millioner av mennesker i dag nyter sin kaffe, og det har formet den globale kaffekulturen. Nespresso er ikke bare en kaffe, det er en ekte opplevelse som kombinerer perfeksjon og glede, enkelhet og estetikk.

Nespresso har utviklet seg fra å være en pioner og trendsetter, til å ha blitt referansen innen porsjonskaffe-kategorien gjennom en enestående satsing på å levere den ultimate kaffeopplevelse til våre forbrukere. Dette er hjørnesteinen som selskapet ble grunnlagt på, og det er grunnlaget som har fostret den utrolige veksten Nespresso har hatt.
Nespresso er til stede i nesten 60 land over hele verden, og har hovedkontor i Lausanne, Sveits. Våre over 12.500 ansatte verden over er fokusert på å fortsette å gi den beste kaffen og eksklusive tjenester til kaffeelskere.
Nespresso Norge ble etablert i 2003. Vi er mer enn 150 ansatte og har 8 Boutiques: Oslo Egertorget, Storo Storsenter, Sandvika Storsenter, Strømmen Storsenter, Ski Storsenter, Stavanger, Bergen, Trondheim Solsiden kjøpesenter.


Franske Nytelser er et lite stykke Frankrike i Trondheim. Konditori og Bakeri med tre utsalg i Trondheim.
Bryllupskake har en viktig plass i ethvert bryllup.Vi har et bredt utvalg med Franske festkaker.


Hardanger Bestikk har siden 1958 vært ledende på utvikling og produksjon av bestikk til norske hjem. Vi er i dag Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål.

På Hardanger Bestikk sin stand vil du få innføring med veiledning og hjelp til å finne din bestikkserie. Her vil du også bli med i trekningen av å vinne et komplett bestikksett i den serien du setter opp som favoritt


Event Catering leverer kvalitetsmat til bryllup!
Vårt kjøkkenteam har lang erfaring med å lage nydelige retter som skaper magiske øyeblikk. Menyen tilrettelegges etter dine ønsker, tema og budsjett. Vi ordner alt fra selskapsmeny og koldtbord, til skalldyrstårn og buffet.

Vi har også flere fantastiske selskapslokaler i Trondheim, samt at vi kan ordne med selskapstelt i alle størrelser. Om du ønsker så ordner vi også med bar, servitører, interiør, scene, lyd, lys og underholdning. Alt til en rimelig pris og topp kvalitet!

Besøk oss på Bryllupsmessen og hør hva vi kan gjøre for dere, slik at deres bryllup blir enestående! Eller ta kontakt allerede i dag for mer informasjon: eventcatering.as / post@eventcatering.as / 72542012


Bryllup på Lian
Våre fleksible selskapslokaler har sjel og historie.
Utsikten over Trondheim er enestående, og i ryggen har vi Bymarkas stillhet.
Vi serverer ærlig og kortreist mat som er tilberedt av våre dyktige og stolte kokker.
På Lian ligger alt til rette for en minneverdig bryllupsfest.


Bryllup på Festningen
Med en fantastisk utsikt over Trondheim, har dere et perfekt utgangspunkt for en bryllupsfeiring.
I løpet av sommeren arrangerer vi flere bryllup ute på festningesområdet, inne i Festningsbygget og i vårt eget kapell.
Her finner du også flotte omgivelser for fotografering, mens deres gjester kan benytte seg av vår uteservering, eller få en guidet tur rundt på området.
Selve bryllupsmiddagen arrangerer vi i våre unike selskapslokaler i festningsmuren, og vi har flere velsmakende retter å velge mellom.


Historiske Bortistu
Sett en unik ramme på ditt bryllup i hjertet av Trollheimen!
Vi har lang erfaring med bryllupsarrangement.
Sammen med dere skreddersyr vertskapet deres bryllup.


Fjellromantikk på sitt beste!
La deg begeistre over det vakre miljøet, smitte av latteren fra de forventningsfulle gjestene og kjenn på sommerfuglene i magen foran deres store dag. Vi på Hotell Fjällgården har lang erfaring med bryllup og kan tilby et fantastisk sted for deres store dag. Vi er her for å ta hånd om dere og være en samtalepartner i planleggingen av bryllupet. Rustikt miljø og storslagen natur og gjør Hotell Fjällgården til det perfekte stedet for et bryllup på fjellet.


Ved utkanten av Trondheimsfjorden, i Ørland Kommune ligger
Hovde Gård med hotell, restaurant og spa. Hovde Gård åpnet i mars 2009, etter totalrenovasjon av den gamle husmorskolen med unik historie helt tilbake til 1923. Vi hjelper deg med å skreddersy ditt arrangement.


Hunderfossen Hotell & Resort er et eventyrlig sted å feire livets store begivenheter. Går du i giftetanker kan du vies i is og snø vinterstid og ha seks digre troll med på bryllupsmiddagen! Vårt gode kjøkken lager nydelig mat, inspirert av tradisjoner og med lokale råvarer? Vi ser frem til å treffe deg på vår stand under Bryllupsmessen 2018.


Stokkøya sjøsenter er en perle i Åfjord kommune, ytterst på kysten av Trøndelag. La deg bli inspirert til å feire den store dagen hos oss og få en uforglemmelig opplevelse. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på vår stand under Bryllupsmessen.


Fotograf Kari-Anne Toth har mange års erfaring som portrettfotograf og mangt ett brudepar har blitt foreviget av henne . Hun tilstreber en egen stil og ønsker av brudeparet skal sitte igjen med noe særegent fra sin store dag . Bildene blir levert på en vakker minnepenn kun kort tid etter fotograferingen . Er selvsagt også behjelpelig med forstørrelser og takkekort hvis brudeparet ønsker det.


Svebergtunet ligger vakkert og usjenert til midt imellom Trondheim og Stjørdal. Eventyrlige omgivelser, og en fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden gir en flott ramme rundt ditt arrangement. Tunet er bygget i norsk tradisjonell stil med moderne løsninger, noe som gir en perfekt balansegang mellom ærverdig særegenhet og funksjonalitet. Vi tilbyr utleie av lokaler, komplette arrangement med bespisning fra eget kjøkken, og catering.


Ørland Kysthotell - unikt og ekte ved sjøen!

Ørland Kysthotell er ikke et kjedehotell og har handlefrihet til å skape en annerledes og spennende hotellopplevelse.

Musikk kan være en av de viktigste faktorene for at ditt bryllup gir dere et minne for livet. Jeg skreddersyr musikk så det passer akkurat til DERE. Finn frem bilder og videoklipp fra da dere var små.. Fra dere møttes første gang, og til deres første ferietur. Jeg syr det sammen, legger på musikk, og VIPPS, magi. Filmen om akkurat DERE. Dere kan få filmen levert direkte til din iPhone. Jeg kan selvfølgelig også spille under vielsesseremonien. Og spille til dansen. Jeg kan ellers hjelpe dere med å kickstarte festen med en «beat for beat-konkurranse» for å få folk i aksjon. Jeg gjør det lille ekstra for at dette blir en minnerik dag for dere.